انتصاب مدیر گروه جدید رشته گرافیک و نقاشی

کد خبر: 12301    1396/11/16

بنا به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده هنر و معماری و ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه و همچنین نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند جناب آقای مهدی پرستار شهری به عنوان مدیر گروه گرافیک و نقاشی منصوب گردیدند.

امید است با برنامه­ ريزي، خلاقيت، ابتكار و همدلي و تعامل با همكاران محترم دانشگاهي در راستاي ارتقاء سطح علمي و آموزشي آن دانشكده و شكوفايي استعدادهاي دانشجويان عزيز گام­ هاي مؤثري بردارند.

ضمن عرض تبریک به جناب آقای مهدی پرستار شهری و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای غلامرضا شاملو در طول تصدی مدیر گروه گرافیک و نقاشی قدردانی می گردد.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

الهه عظیمی
15/08/1397 14:13
باسلام خدمت شما استاد گرامی : من سوالی که ازخدمت شما داشتماین که کسی که سه سال پیش دانشجوی دانشگاه بوعلی بوده و مهمان گرفته برای شهری که داخلش زندگی میکنه و بنا به دلایلی نتونسته مهمان بگیرد میتواند دوباره ازطریق دانشگاه بوعلی مهمان شود ویا اصلا هنوز دانشجوی دانشگاه شما میشود ؟ ممنون میشم پاسخ من رو بدید

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10