تاریخچه

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

دانشکده هنر و معماری در سال 1381 پس از پیگیری های اداری با هسته اولیه دو گروه آموزشی معماری و باستان شناسی (این دو گروه قبلاً در دانشکده های مهندسی و علوم انسانی بوده اند) تشکیل گردید .

این دانشکده در ابتدا با پذیرش حدود 250 دانشجو کار خود را شروع و هم اکنون حدود 920 نفر دانشجوی فعال ، 33 نفر هیات علمی ثابت ، 40 نفر مدرس مدعو و 20 نفر کارمند دارد .

این دانشکده هم اینک در رشته های باستان شناسی در 3 مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد در سه گرایش و دکتری در 3 گرایش، هنرهای تجسمی شامل رشته های  گرافیک و نقاشی در مقطع کارشناسی و فلسفه هنر در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، معماری در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد در دو گرایش و دکتری در یک گرایش، طراحی صنعتی در مقطع کارشناسی و شهرسازی در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی می باشد .

ریاست دانشکده در سالهای ذکر شده بر عهده آقایان دکتر محمدی فر ، دکتر مترجم ، دکتر پوروقار و هم اینک بر عهده دکتر علیتاجر میباشد .

دانشکده در سال 1354

دانلودچارت رشته های دانشکده