دروس ارائه شده - دانشکده هنر و معماری
گروه آموزشی باستان شناسی
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 1912
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1403/3/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تغذیه | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنترل کیفیت مواد غذایی | مصطفی کرمی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
شیمی مواد غذایی 2 | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
تکنولوژی گوشت و شیلات | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
کنسرو سازی | اشرف گوهری اردبیلی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هفته هاي فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
پدیده های انتقال در صنایع غذایی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 3 | هفته هاي زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
میکروبیولوژی عمومی و موادغذایی | فخرالدین صالحی | کشاورزی | 4 | هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
ماشین های صنایع غذایی 2 | فخرالدین صالحی | کشاورزی | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 | ||
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |