درباره گروه

گروه طراحی صنعتی ، یکی از گروه‌های آموزشی دانشکده هنر و معماری است که از بهمن ماه سال 1393 از طریق کنکور دو مرحله ای هنر در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو در این رشته را آغاز کرده است.در حال حاضر این گروه آموزشی دارای سه عضو هیأت علمی و نزدیک به 110 دانشجو در مقطع کارشناسی می‌باشد.

اعضای هیأت‌علمی گروه طراحی صنعتی شامل خانم دکتر زهرا مریخ پور، آقایان مهندس محمد سلیمیان ریزی و مهندس علی نجفی زیارانی میباشند.

مدیران گروه طراحی صنعتی دانشگاه بوعلی سینا از بدو تاسیس1393 تا  1397 خانم دکتر مریخ پور و از سال 1397 تا کنون آقای دکتر سجادزاده بوده اند.

دانشگاه بوعلی سینا همدان در کنار شهرهای تبریز، اصفهان و سمنان به عنوان چهارمین دانشگاهی است که در رشته کارشناسی طراحی صنعتی در شهرستان، اقدام به جذب دانشجو نموده است و با توجه به جایگاه و سابقه این دانشگاه در نظام آموزشی غرب کشور، دانشگاه بوعلی سینا توانسته به عنوان  یکی از دانشگاه های مطرح در حوزه ی طراحی صنعتی در کشورشناخته شود و در تلاش است تا با تاکید بر توسعه مفاهیم طراحی  بتوانید نقش موثری در پرورش دانشجویان خلاق و کارامد در حیطه ی پژوهش و صنعتی ایفا کند.

به لطف خداوند و تلاش مجموعه همکاران در گروه طراحی صنعتی، در طی سالهای گذشته شاهد موفقیت دانشجویان و دانش آموختگان این رشته در عرصه های علمی و تخصصی بوده ایم. علاوه بر قبولی درصد قابل توجهی از فارغ التحصیلان این رشته در کنکور سراسری  کارشناسی ارشد، در دانشگاه های تهران، هنر، علم و صنعت و الزهرا، شاهد موفقیت دانشجویان در مسابقات داخلی و بین المللی دیزاین و کسب رتبه های برتر در المپیادهای طراحی صنعتی بوده ایم.